Transport Kufomash nga Belgjika në Vendlindje

Ndërmarja jonë ka përvojë mbi 15 vjet në transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Kujdesemi për procedurat administrative dhe përgatisim të gjitha dokumentet


Kemi një Staf profesional dhe mirë të trajnuar për këtë punë. Cilësinë e shërbimeve tona e dhëshmojnë shumë klient të cilët janë shumë të knaqur nga puna dhe korrektësia jonë.

Varësisht nga largësia dhe kohëzgjatja e udhëtimit ju këshillojmë nëse transporti i kufomës duhet të bëhet me makina speciale ose me aeroplan. Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan transport i sigurtë dhe i shpejtë. Por gjithashtu automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe të pregaditura teknikisht, kështu që të ndjerit do të arrijnë të paprekur dhe shumë shpejt në destinacionin e tyre.

Keni pyetje tjera?


Kemi nderin t´ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t´ju sqarojmë çdo gjë para se të vendosni nëse bartja do te bëhet me aeroplan. - ne jemi në dispozicion me telefon ose personalisht çdo ditë 24 Orë ne ditë.

Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i fufomës duhet të organizohet me shpejtësi.


Prandaj është shumë e rëdesishme që të kontaktoni menjëherë me ne që të fillojmë punën sa më parë në përgatitjen e dokumentacionit dhe procedurave ligjore e doganore për udhëtimin e fundit të të ndjerit dhe për plotësimin e dëshirës që varrimi i tij / saj të bëhet në vendlindje me të gjitha ritet fetare.

Call Now Button