Arkivole sipas porosisë

Përveç transportit të kufomave ne kryejmë edhe shërbime tjera.

Këtu përfshihen furnizimi me arkivol, ritualet fetare, ceremonitë e varrimit, përgatitjen e kufomës për varrim etj.

Arkivolet Vendlindja

Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe. Ne kryejmë transportin e kufomës me makina speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Sa kushton një arkivol?


Kemi arkivole të ndryshme me çmime të ndryshme.

Ju lutem kontaktoni me ne tju dërgojme katalogun e arkivoleve dhe çmimet e tyre.

Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i kufomës duhet të organizohet me shpejtësi.


Prandaj është shumë e rëdesishme që të kontaktoni menjëherë me ne që të fillojmë punën sa më parë në përgatitjen e dokumentacionit dhe procedurave ligjore e doganore për udhëtimin e fundit të të ndjerit dhe për plotësimin e dëshirës që varrimi i tij / saj të bëhet në vendlindje me të gjitha ritet fetare.

Call Now Button