Keni rast vdekje? Jemi këtu për tju ndihmuar dhe lehtësuar pikëllimin!

Ndërmarja Vendlindja bën transportin e kufomave nga vende të ndryshme të Europës për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi dhe Kosovën Lindore

Jemi në dispozicionin tuaj çdo ditë 24 orë, pa marë parasysh festat apo fundjavën.

Transporti i kufomave nga Gjermania në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Belgjika në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Austria në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Zvicra në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Franca në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Luxemburgu në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Holanda në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Italia në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Danimarka në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Suedia në Vendlindje

Transporti i kufomave nga Norvegjia në Vendlindje

Transporti i kufomave nga gjith Evropa në Vendlindje

Jemi këtu për t´ju ndihmuar.

 Bëjmë përgatitjen e dokumentacionit të nevojshëm dhe i kryejmë procedurat administrative për transportin e të ndjerit në vendlindje.

Transport i kufomave me makina speciale

Organizojmë transportimin e të ndjerit me makina speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Transporti i kufomave me aeroplan

Organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan. Transport i sigurt dhe i shpejtë i trupit nga ajri për në Vendlindje.

Në rast vdekje çka duhet të bëni?

Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin me kohën prandaj na kontaktoni menjëherë, kështu që mund t’ju ndihmojmë me këshilla psikologjike si dhe administrative.

Na telefononi

+49 1577 48 47 440

Çmimin e përshtatim sipas mundësive tuaja financiare

Përvoja shumëvjeçare në këtë profesion na bëri që të jemi ndër më të kërkuarit në Evropë, prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në çastet më pikëlluese të jetës tuaj.

Ofrojmë një shërbim profesional, serioz dhe plot besueshmëri. Personeli ynë është i kualifikuar dhe i trajnuar  për  procesin e bartjes së kufomës si dhe ceremoninë e varrimit. 

“Ju përshëndes me siqeritet dhe nëse keni Rast Vdekje pranoni Ngushllimet e mija”

Fazli Salihu,

Pronar i Ndërmarjes VENDLINDJA

4.7
of 5
4.7/5

4.8/5

1860 Reviews

4.6/5

1630 Reviews

4.7/5

2100 Reviews

Nga Mërgimi në Vendlindje

Transport i sigurtë, i shpejtë dhe me çmime të volitshme nga të gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi, Kosovën Lindore dhe vende tjera të Balkanit.

Kosovë

Bëjmë  transportimin e kuvomave nga Evropa Perëndimore për në Kosovë.

Shqipëri

Bëjmë  transportimin e kuvomave nga Evropa Perëndimore për në Shqipëri.

Maqedoni

Bëjmë  transportimin e kuvomave nga Evropa Perëndimore për në Maqedoni.

Kosovë Lindore

Bëjmë  transportimin e kuvomave nga Evropa Perëndimore për në Kosovën Lindore.

Mal të Zi

Bëjmë  transportimin e kuvomave nga Evropa Perëndimore për në Mal të Zi.

Vende tjera

Bëjmë  transportimin e kuvomave nga Evropa Perëndimore për në vende tjera të Balkanit.

Arkivole sipas porosisë...

Përveç transportit të kufomave ne kryejmë edhe shërbime tjera.

Këtu përfshihen furnizimi me arkivol, ritualet fetare, ceremonitë e varrimit, përgatitjen e kufomës për varrim etj.

Keni pyetje tjera?

Na kontaktoni! Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë! Gjithmonë me ju si miq dhe profesionistë kompetentë.

Call Now Button